Nettkurs: Gå pent i bånd og passering

Har du en hund som går helt bananas når dere går forbi andre hunder eller mennesker? Gruer du deg til å gå på tur fordi hunden din drar i båndet? Da er dette kurset noe for deg. Bli med på kurs og få de stress-frie turene du ønsker deg.

Månedlig medlemskap

Du har tilgang til kursvideoer + personlig oppfølging. Vær medlem så lenge DU trenger, ingen bindingstid! 

22 videoer

Steg for steg videoer til hvordan du får stress-frie turer med hunden din. Få også caser fra virkeligheten!

Facebook-gruppe

Hver md får du:

2 x live spørretimer
2 x treningsvideoer
Svar på alle dine spørsmål

"Jeg trodde jeg skulle få hjelp til å stoppe bjeffingen og «angrepene». Men jeg fikk noe mye bedre, jeg fikk hjelp til å forebygge og forutse. Vi har det roligere og hunden min har det mye bedre enn før. Jeg har lært meg å forstå hundens språk bedre. Jeg anbefaler Oslo Hundetrener for den som vil ha bedre samspill med hunden sin."

Else Havnevik Devold‎

Min historie 

Jeg husker når jeg fikk mine to omplasseringshunder. De gikk bananas hver gang vi skulle passere andre. Jeg begynte å grue meg til de daglige turene og gikk på tider/steder når det ikke var mange andre ute. Det var pinlig å ikke ha kontroll.

Over flere år skaffet jeg meg kunnskap om temaet gjennom kurs, privattimer, seminarer og til slutt tok jeg like gjerne en hundetrenerutdannelse. 

Jeg har samlet mine beste tips, lært fra der virkelige liv og utdannelse, og laget et nettkurs. Du skal slippe å bruke flere år på å tilegne deg kunnskap, prøve og feile. Du skal få alt på et sted, slik at du kan begynne treningen mot stress-frie turer i dag! 

Det er kun 50 tilgjengelige plasser

Målet mitt er at du skal få de turene du alltid har ønsket deg. Jeg er der med deg hele veien.

Kursinnhold


Det grunnleggende

Hvordan hunder lærer

Utstyr

Straff og belønning

Hundens språk

Jobbe med problematferden

Hvorfor det oppstår og hvordan man jobber med det

Motbetinging og desensitivisering

Gå pent i bånd

Den daglige turen

Passering

Sosial tur

Redsel for mennesker

Caser fra virkeligheten

Passeringsproblemer

Jakting på biler

+ 2 x treningsvideoer per md i Facebook-gruppen 

Et nettkurs i seg selv vil ikke være nok. Derfor får du også personlig oppfølging gjennom en lukket Facebook-gruppe så lenge du er medlem. Hunder er forskjellige, og treningen må tilpasses den enkelte hunden. 

Etter du har meldt deg på kurset, lager du brukernavn og passord for å logge deg inn på medlemsportalen. Under den første posten i kurset finner du link til Facebook-gruppen. Medlemskapet godkjennes i løpet av en virkedag.

Ja! Jeg svarer på alle spørsmål som kommer inn på Facebook-gruppen. Mitt mål er at du skal lykkes med treningen, for jeg vil så gjerne gi deg det samme som jeg har fått: stress-frie turer med hunden min. 

Du har tilgang til kurset og Facebook-gruppen frem til du melder deg ut.

Du får tilgang til kurset med en gang du melder deg på.

Kurset koster kun kr. 299,- per md. Da får du tilgang til all teori og ubegrenset hjelp i Facebook-gruppen.

Du kan når som helst melde deg av kurset ved å sende meg en e-post til [email protected]. Du trenger ikke en gang å si hvorfor du ønsker å melde deg ut, så enkelt skal det være.

Oslo Hundetrener
Stina Fure

Jeg er utdannet hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning. I tillegg har jeg fordypning i emnet aggresjon hos hund ved Dr. Amber Batson. Jeg har deltatt på flere kurs, seminarer og foredrag for å lære mer om atferd og hundetrening, og har gått mange praktiske kurs med egne hunder.

Ukentlig holder jeg atferdskonsultasjoner, privattimer og kurs hvor temaet er problematferd. Med problemløsningskurs over nett har jeg mulighet til å hjelpe enda flere! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.